Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
kaw tetap kawan aku .
Saturday, September 24, 2011 • 12:09 AM • 0 comments


assalamulaikum . selamat hari jumaat .
harini aku nak membebel bebel bebel bole ? dah lame rasenye tak mencarot kat sini . jari ni pon dah naek boring asyek berehat je tak keluarkan peloh pon . confirm kaw stress kan jari ? iye aku paham la weyh .
eh kaw ! yang tengah skodeng skodeng tuh ! tanak dengar (bace) aku membebel ke ? eh aku tak pena kesa lah weyh . pegi maen jaohjaoh sanee n don't come back ! :P

balek kepada topik asal ye . entry ny khas untok kaw kawan :')

aku dah lama kan kenal kaw ? dah berabad rasanya . aku dah kenal dah tiap tiap satu jerawat yang melekat kat muka kaw tu . sory la kawan , aku tao muka kaw suci lagii bersih kan . hee . but , ape yang aku nak bagitau , aku memang dah lama sangat kenal kaw . kite memang besties forever after la weyh .
tapi kann , entah lah ek . sejak akhir akhir ni kite memang tak rapat macam dulu . maybe sebab entah .. kaw tau sebab nye ape kann . aku tak salakan kaw pon lah . memang dah macam tu pon kan . aku tak halang kaw nak kawan dengan sape sape pon . itu hak kaw . pendirian kaw . privacy kaw . aku tade hak nak camporkan ? tapii , aku risaw kalau satu hari nanti aku hilang kaw sebagai kawan aku . aku tengok gaya , bende tu macam akan jadi . sumpah aku risaw . aku tak sanggup nak hilang kawan baek aku sendiri . macam mane lah hidop aku kalaw tanpe kaw ? mesty sunyi . mesty tak ceria macam selalu . sape nak buad aku ketawa nanti ? tapii aku tak boleh nak pakse kaw kan . kaw buad lah keputusan yang terbaek . aku terima je . tapii aku still anggap kaw kawan aku walau ape pon yang jadi . ingat tau , aku sayang kau kawan :')





Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers