Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
kaki lutot buku lali .
Monday, September 26, 2011 • 12:05 AM • 0 comments

ouh okayy  . selamat malam :)
orang kate , kalaw perot kenyang haty pon senag kan ? sume orang tipuuu ! perot aku memang kenyang tapi hampeh , senang lak haty aku ny ? tak okeyh . kaki ni  rase macam kena pikol peti sejok la plak --'
lenguh die jangan cakap la kan . saje nak ajak berguraw lak malam malam camgini . haishh

harini , hari aku bemula dengan bagon awal ! susa betol nak buad benda tu . eh tapi aku dah berjaya buad hari ni . kaw ade ? eh tade lah ! :P *okeyh abaikan je ape yang aku bebel tuh
then , pegii kedai mamak makan ape lagi tosai la . bende ape tuh ? pegi google search carik sendiri . malaz aku nak terangkan panjang lebar . then tengah makan makan , GEDEGANG !!! sebuah kereta iswara *agaknye la kot* langgar tembok depan kedai mamak tuh . and , naseb baek tade budak ke ape diri kat situ  kalau tak la kan , dah lame teeeetttttttttttt , then mamat yang bawak kete tuh bole selamber je buad muka innocent #cehceh macam tataw pape lak . aku tao lah kaw dah bengang tahap gaban 

okay dah . lepastuh pegi beli ayam kat ... tu pon nak tao gak ke ? eh bizibodi betol lah kaw ny kan ? hihie
lepastuh geli haty betol aku tengok perangai minah sekor ni , tak dapat beli kasot pon sampai nak melalak lalak . eh relek la minah . esok maseh adaa

hahaa . lepastu pegi open house rumah shasha dhiya lee . sape tu ? tuh la anak aku . pegi rumah die bukan setakat makan je , mesty la kena tolong jugak kan . baru lah manes je orang pandang *haktuiih
lepastuh tak payah nak cakap la kan . pingang kaki lutot buku lali sume nak buad hal . sume nak tunjok gedik masing masing --' . dalam kepale otak tros pikir " kalaw esok tak sekolah okeyh jugak kan ? " 

dah tak payah nak gedik sangat la kan . esok kene sekolah la kot . err entah lah . so for now , bubye . aishiteru <3



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers