Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
hari bahagia aku tiba jugaa :)
Saturday, September 17, 2011 • 5:54 PM • 0 comments

assalamualaikum dan selamat hari hari . first skali aku nak mintak maaf la kan sebab dah lama sangat tak update menatang ni . bukan apa , cume kalau dah segala benda yg bole connect kat internet dah disorokan dari aku , macammana aku nak cecite kat blog ny kan ? sooo , once again sorry okeyh :)

kalau sebelom ny , cerita yang publish kat sini sume nak sedeh sedeh , sume nak meleleh leleh . well , okay , fasa sedeh dah habes . dah tenggelam dah . air mata dah kering . haty dah kembali berbunga . perot dah kembali membuncet sebab ........ emm . nak tao jugak ke ? tayah mintak , memang aku nak citer pon lah ! hihie :')



10 september 2011 .

hari cerah yang sangat sesuai nak pergi beraya ramai ramai dan membiarkan kaki merasai kepenatan yang maksimum . hari tu amat lah super duper penting bagi aku . hari tu aku dah janji dengan dia nak jumpa buad kali terakhir . bila dah sampai rumah dia tu , well . aku ny perempuan . aku memang tak dapat nak tahan perasaan sedeh tu . aku pon tak tao macam mana bole jadi , air mata  aku meleleh . memang buad malu diri sendiri datang rumah orang nak beraya pastu buad drama tamil pulak dah . shit . aku malu dengan dia --'

aku pegi sana bukan sorang sorang . tapi macam biasa , ditemani teman teman seperjuangan lah kan . sume nye ada kat sisi aku . so dapat lah aku kawal siked perasaan aku ny . bertubi tubi dorang nasehat aku . aku hanya mampu dengar je . masa tu aku tak mampu nak kata papepon .

lepas pergi rumah dia tu , kite orang sambong la pergi beraya lagi . tapi kali ny , dia ada sekali . tak sangka pulak dia nak ekod . then aku cuba tegur dia . tade respond . hanye sunyi sepi diam membisu . tape , aku sabar . mungkin dia tak ready ag .

kali kedua aku tegur dia . tetap tade respond . sunyi sepi diam membisu lagi . aku giveup . aku dah tak sanggup lagi . tapi kali ny , dia pandang muka aku , dia tenung mata aku . dia pegang tangan aku . berdebar jantung tak berenti . rasa macam mase mule mule dulu . aww , aku rindu saat tu .

penjelasan demi penjelasan . akhirnye dua hati kembali bersatu . dua jiwa bersama satu cinta
*ayat klise berbunga bunga , tak tao mana aku belaja bende tu --'

okeyyyhh , citer dah habes . sampai situ je . and conclution , aku dengan dia dah kembali macam dulu ..
our love story continues and im happier then before .

and credits to korang yang ada sepanjang hari tu . setia kat sisi aku . setia dengar masalah aku . setia fahami perasaan aku . aku bertuah ada korang . kiss kiss hug hug ♥



twins ♥

thanks sebab slalu ada untok aku :')
and its begin ..

we can make this better baby :')





Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers