Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
eh tak payah nak bajet kaw hot sangat la kan - -'
Monday, September 26, 2011 • 11:15 PM • 3 comments

wah maken rajen lak aku hupdate menatang ni ek ? pencapaian yang agak membanggakan :D
and topik hot hari ni : TAK PAYAH NAK BAJET ANDA HOT KAT PESBUK . 
hah ! confirm ramai tersedak sedak kan . eh eh aku tak . tak terasa siked pon . 
meyh sini aku cecite meyh pasal mamat tak sedar diri ni . 




nampak kan nampak kan ? kite tak tipu awak kan ? memang ada manusia gedik + tak geti malu kan kan ? *wah dah gedik dah . eeww

so macamni lah care nye kalau nak nampak hot kat pesbuk tu ? owh baru tao la . patot lah kat wall hang tu penoh betine betine tak sedar diri ditipu ek . kesian dorang .






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers