Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
next part .
Sunday, August 21, 2011 • 8:40 PM • 0 comments


assalamualaikum . selamat berkenyang kenyang (maklumlah baru lepas buka kan ) and selamat hari raya . dah tak lama lagi dahhhh :)


entry kali ni banyak berkaitan dengan entry yg bawah ni haaa . ala yang tajuknye LIVES tu .. entahlah . aku pon tak tau ape yang aku rase sekarang ni . kadang kadang tuh , tibe tibe je boleh mengalir air mata aku yang mahal ni . kenape lah aku ni dah macam berjiwa tisu sangat ? eh pelizz lah , dah macam "sotong" bole ? mane pergi eqa yang dulu ? yang tabah giler . yang takan menangis sebab benda kecik . aku tak tau mane pergi aku yang dulu . mungkin sebab ape yang aku lalui sekarang ni buad aku macam ni .

orang kate , kadang kadang , sebab cinta orang bole berubah . betul ke ? emm . maybe betul kot . sebab aku rase memang aku dah berubah . aku berubah sebab orang yang aku cinta . aku dah tak peduli lagi ape orang laen nak cakap . maybe korang sume rase aku ni macam overr gilerr . melebih lebih . tape . aku tak kesah . sebab korang tak rase ape yang aku rase . aku sorang je yang tau perasaan aku kan ? 

aku appreciate sangat sangat dengan nasihat yang korang sume bagi kat aku . insyaallah aku akan ikot . terima kaseh sebab ade untuk aku . even aku ni membebankan korang je dengan masalah aku ni kan ? thanks for being understanding friends :)

and for you , please dont hurt me anymore . saye tak kuad . saye tak kuad nak lalui benda ni lagi . 
i  hope one day you will realize .
i love you . i always do ♥








Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers