Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
The Kenyang Day ♥
Sunday, August 14, 2011 • 2:13 PM • 1 comments

assalamulaikum . selamat hari hari . selamat berpuasa . selamat hari raya :D

Siti Jamaliah , Anniz Annafirra , Siti Khadyja , eh yg lagi sorang tu kena letak jugak ke ? yela . kang merajuk pulak .Lastly ,  Muhd Naquidin .

weyh korang , aku kenyang semalam :) . thanks for the BIG BUKA PUASA DAY . walaupun tak BIG mana pon kan . tapi thanks sebab dapat spent time same same . sumpah aku happy .. tapi , kalau ada Shamzatul Amalina dgn Sharifah Nor Wardiah lagi best kan ? mesti tak cukop makanan nanti sampai kena berebut . AWW~

and credit to the photographer , Siti Jamaliah yg tanpa penad lelAh mengabadikan segala kenangan kita semua :) . yeah , may Allah bless you ..

hope everyone have fun yesterday . and , for sure , this memory will stay in my heart . my heart . aww aww . hihie .

okayy dah . kang nanti aku melalut panjang panjang korang malas nak bace pulak kan . okayy fine . aku berenti . okayy dah . dah stop la ni..

nah amek tengok kenangan yang dapat dirakam .. ENJOYYYY !

IKAN YANG BERJAYA DIROOOBEKKKK
ORANG TAK PERNAH NAMPAK SALAD


MUKA KENYANG
PASANGAN SEHIDUP SEMATI

ORANG KAYA MASUK KAMPUNG
DESSERT 

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers