Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
happy raya day ♥♥
Monday, August 29, 2011 • 12:10 PM • 0 comments


ucapan khas dari tuan rumah belogg ini :


^^ tuan rumah^^

okay . sume dah puasa kan ? puasa penoh lagiii . hehe . and dah shopping raya belom ? kalaw belom , weyh minah ! lu manyak rugii lahhh . piece yaww !

aku eh silap . SAYA , tuan rumah budakcomotsebokcerita ingin menyampaikan ucapan ikhlas dari hati dan terpancar dari wajah yg suci lagi murni . *ecehhh
hmm . kene wish kat orang tersayang dulu kan . so , mama , papa , kakak , finaz , fiza , SELAMAT HARI RAYA keyh . maaf kan segale salah silap adeq . yang terkasar tuh ampunkan lah yang  terlebeh, terkurang harap dihalalkan .

next , hihie . SELAMAT HARI RAYA kepada my boyfiee . hope awak happy raye ni keyh . saye mintak maaf kalau selame ny saye banyak menyakitkan hati awak , buad awak marah . saye mintak maaf !
sayanngggg awak ♥♥

next lagi , kepada sume sayang sayang saye sekalian . Shamzatul Amalina , Anniz Annafirra , Siti Khadyja , Sharifah norwadiah . SELAMAT HARI RAYA SAYANG :) . hope korang bahagia disamping famly kat kampung tu ye . jangan lupe aku kat sini sudah ! kiss kiss hug hug !♥♥

and , tak lupe kepada followers , pengunjung , pembaca , penstalker , penskodeng belogg ni sume , selamat hari raya jugak :) maaf zahir batin .  











Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers