Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
eh ? da nak raya ke ?
Wednesday, August 3, 2011 • 2:54 PM • 0 comments

wah ?? da sebulan kite sume puasa ! eh tak . baru 3 hari ke ==' . tape aku saba . saba lagi lagi dan lagi . kenape cepat sangat mase berjalan ny ? bile nak raye ? nak makan rendang ayam yang bole buad gemok berat badan naek mendadak tu . nak makan kuah kacang yg bole buad muke yg sweet ny plus suci lagi tumbuh jerawat . oh shit . astaghfirullah . hape haku mencarot tak tentu pasal ny ? insaf cepat ! hihie :) . okay , tak dinafikan , pd hary ketiga puasa ny memang agak stress sebabnye , taon ny , ny la hary first dalam bulan ramadhan , aku menjejakan kaki ke sekolah . sumpah . penad betol nak tepis segala dugaan yg mendatang . tapi diri ini tetap tabah . alhamdullillah . aku tetap teroskan puasa aku ny walaupon ade budak keling india tak sedar diri makan aiskrim dengan kelahapnya sampai jilat jari kaki dekat sebelah aku . eh tape , saye redha je . awak makan la lagi :) . bile sampai kat rumah pulak , dugaan bertambah hebat . masyaallah . ade pulak budak ny makan nugget + fries ala ala fish n chips gitu tanpe ade fish .aku pon soal siasat la budak tu .
 * eh adik , tak puasa eh ?
* teacher say no school !
aku pon , eh ? da kenape budak sekor ny ? mengigau ke hape ? ==' . tape la dik , makan je . kak chik tak kesa pon . makan sampai kenyang ye ..

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers