Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
welcome to the world bebeh :)
Saturday, July 2, 2011 • 7:08 PM • 0 comments

okay, actually bende ny berlaku pada 20 jun 2011 .tapi aqu lupe nak update = ='
pade tanggal 19 jun 2011 .
hari ahad mase tu .. and macam biase .weekday is a fun day .tagline aqu sekarang :)
haha . then , sepupu aqu , AIN ..dye ny baru je kawen . da lame actually .da setahun lebeh kot . but bg aqu still pengantin baru kan ?wateva bebeh . dye ny sejak kawen , tak pernah pernah nak datang jeby ,jenguk mak ngah dye kat siny . mak ngah dye tu mak aqu lah = ='
then tibe tibe dye decide nak datang jeby oh yeah !tapi sumpah aqu tataw dye tga mengandung = =' nak buad suprise la kononya ..dye kate dye sampai petang ..but yang peliknya , da tengah malam mase tuh , then dye tak sampai sampai lagy ?mak aqu pon mule risaw , then call la si ain tuh .belom sempat mak aqu nak call , tetibe ,nasir , husband ain , dah call dulu ..dye kate ain nak terberanak ! and the best part is ,, rupenye dorang datang jeby naek moto je ?dari KL kot ? sumpah aqu cakap dorang giler merempit = ='
erk , eh tak . giler power lah ! then aqu mase tuh tataw pape sebab tengah bizy dgn agenda sendiri .bile aqu turon turon bawah je , sume orang da tade , rupenye tadi ain da sampai kat rumah aqu and , air ketuban dah pecah !dorang dah gerak pegi hospital da pon . and aqu tertinggal la pulak ? okay okay . disebabkan aqu dah kene tinggal , so aqu decide aqu tanak pegi skola esok ..sebab nak pegi tengok ain kat hospital ..

20 jun 2011 ,,
aqu pon sampai lah kat hospital tu dengan family aqu sume . nampak nampak dye je aqu tros la tanye ,,"eh , Ain , kaw okay tak ? " dye pon cakap , "kaw nampak aqu okay ke sekarang ny ?". err . tape tape aqu paham . orang nak bersalin memang stress . haha . tapi puas aqu tunggu kaw bersalin tao tak ? tak bersalin jugak = =' . bile aqu dah balek je ...tros baby keluar ... pergh . kecik aty aqu tao . haha . then .. si AIN ny dengan bangganya cakap yang dye nak bagi name anak dye muhammad pokemon . haha . okay , dye tengah stress mase tuh .


25 jun 2011 ,,
sampai lah seorang baby yang diberi nama muhammad hafiz iskandar ke rumah aqu . lastly aqu dapat jugak tengok budak comel ny .disebabkan die ny lahir tak cukop bulan dengan berat hanye 1.6 kg , so lambatlah dye sampai rumah . tapi makcikk dye sorang ny tetap sayang die . haha . walaupon takot giler nak pegang = =' . sory bebanyak ye hafiz :)

tengah minom susu tapi mate tu berat je nape hafiz ?


eh eh ! dye amek ganbar kite pulak ? malu lah camny !


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers