Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
S.F.E.Y , aku mintak maaf okay :'(
Friday, July 22, 2011 • 8:37 PM • 1 comments

aku tao korang bahagia dulu . dulu sebelom wujodnya aku , anniz gan jem . korang memang dah lame rapat kan . segale msalah korang kongsi bersame . tak pena pon ade masalah dalam SFEY kan ? okay . aku sedar sume tu . ye , aku tao . aku tao jugak kedatangan kiteorang memang tak dirancang . memang jadi tetibe je . tapi aku ikhlas nak kawan dengan korang sume . walaupon ade yang aku tak brape kenal . aku harap sangat kite sume dapat kumpol same same satu hary nanti . tapi bende tu macam takan jadi kan ? aku pon tataw kenape . but sekarang , aku sedar , kedatangan kiteorang ni banyak sangat bawak masalah sampai pecah belahkan group korang . aku mintak maaf if itu yang korang rase . aku tao aku salah . aku tanak salahkan sape sape pon dalam hal ni . ye , aku da sedar silap aku . aku mintak maaf okay . aku tanak korang berpecah sebab aku , sebab kiteorang . and aku rase kiteorang akan kluar dari SFEY if itulah jalan terbaek . aku sedar aku bukan sape sape pon . aku tak penting pon . korang still teguh kan even tade kiteorang ? lagi sekali aku mintak maaf kat korang sume dari hujung kulit kepale sampai hujung kuku kaki . korang still kawan aku sampai bile bile even nanti tak lagi satu group :)

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers