Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
pengakuan ikhlas saye untok awak !
Sunday, July 3, 2011 • 4:30 PM • 0 comments

first sekali , saye nak mintak maaf pasal perangai saye yang giler menyakitkan semalam plus harini . saye tao saye dah sakedkan haty awak giler giler kan ? tapi awak maseh tetap setia message saye tak henti henti . awak sebok mintak maaf . awak kate awak maseh sayang kat saye lagi . kenape awak sayang saye ? saye ni tak sempurne awak tao tak ? pragai saye ny menyakitkan awak je awak tao ? tapi kenape awak tetap telan ? sumpah saye cakap , saye sayang awak giler nak mati . walau pape pon yang jadi , saye tak sanggop tinggalkan awak . saye tanak awak tinggalkan saye jugak ! saye mintak maaf banyak banyak sebab tak layan awak , tanak jawab call awak , tanak reply message awak . saye mintak maaf ! bukan niat saye nak abaikan awak . percayelah , dalam haty saye maseh ade awak . awak maseh kat tempat istimewa tu . tak berganjak walaw siked pon . tetap bertakhta kat haty saye . awak sorang je ! tapi . semalam saye kecewa dengan ape yang awak dah buad . saye tao memang bukan salah awak pon . saye tao bende tu da memang nak jadi pon kan ? tapi saye  tetap nak marah awak kan ? saye mintak maaf . saye tataw nak buad ape lagi . bende tu buad saye tertekan . saye tak sanggop nak hadapi sume tu sorang sorang . naseb baek awak ade kat sebelah saye . tetap setia pujok saye . awak tao tak ? awak dah buad saye cair ? pandai awak pujok eh ? tengok ! kan saye dah tak mara ! terima kaseh sebab buad saye tersenyom kembali . terima kaseh sebab tak marah saye walau pon lepas ape yg dah jadi . saye sayang awak . kalau bole , saye harap lepas ny and selame lamenye saye nak tempuhi sume bende yg akan jadi  dengan awak . sebab saye tak bole nak tempuh sorang sorang . saye tak kuat macam awak .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers