Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
im not sick . im just not well .
Sunday, July 10, 2011 • 2:29 PM • 0 comments


err . okay . selamat hari hari semua . hope anda sehad . (tak macam saye ny haa ) pergh . mengadu naseb kat kaw pulak eh wahai blogku yang tersayang ? tape . kaw kene dengar jugak ape yang aku nk bebel ny . kalaw tak aku sula kaw ! macam aku sula pompan tuh . * muahahaha . (sila abaikan) . dah beberapa hari ni saye kan batok batok je kan .. haish . egad aku suke ke ? tapi tape , saye redha sebab ehem ehem tu cakap , penyakit tuh penghapus dosa . dosa saye ni pulak kan bukannye siked . saye tak cakap banyak pon . saye baek . solehah lagi . (sila abaikan lagi start dari perkataan saye baek ) . okay , kite sambung lagi ye kawan kawan :) . bila dah batok batok tuh macam biase lah , nak berborak pon terbantut bantut . nak gelak pon sangkot sangkot . lepastu terkentut kentut . tut tut tut . ape daa . and sory ye kawan kawan , bile saye tengah berborak dengan anda tuh , lepastu saye cakap , KEJAP ! sila lah beri pengertian anda . bukan saye nak lari tau , saye cume nk  legakan tekak ni kejap . tak lame , kejap je pon . saye janji :) . kalaw la ade orang baek hati nk hadiahkan saye sebakul fisherman's friend pon okay jugak . confirm saye akan sayang die seumor hidop ! tapi kalau strepsils tuh saye tanak . awak simpan jela . buad kenangan :) .  and , dah confirm confirm lah saye stress bile suare dah macam unta terberanak camni . silalah berikan pengertian anda juga ye . jangan lah ejek saye pulak . nanti saye nanges . *gedikk .bile suare saye dah sedap balek , nanti kite karok same same lagi ye sayang sayangku sekalian . lastly , saye sayang awak yg tuh , awak yg ny , awak yg kat sane tuh dan awak awak semua :)


p/s : jangan risau , virus saye tak berjangkit kalau awak bace entry ny . 100% gerenti .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers