Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
happy birthday sayang ♥
Monday, July 25, 2011 • 6:23 PM • 2 comments

hari ni awak dah same umo dengan saye . awak dah tue lah ! tp tayah risaw , saye ag tue dari awak .. hehe . hari ni jugak dah 7 bulan , 1 minngu , 6 hari kite bersame . saye rase kejap giler kan . baru je semalam awak usha saye . haha . tapi saye tetap bahagia dengan awak walaupon dah macam macam kite tempuh kan . tape lah sayang , sume tu dugaan je .. lastly , kite happy jugak kan ?

saye harap awak panjang umo . sebab saye nak bersame same dengan awak untok mase yg lagi lame ag . kalau bole , sampai bile bile . saye tanak kehilangan awak .. kalau awak tade , sape nak rindu saye ? sape nak pujok saye bile saye merajok ? sape nak buad saye ketawe ? awak tao kan .. awak sorang je yang mampu buad saye senyum walaupon mase saye tengah sedeyh . saye tanak orang laen dah , awak sorang je dah cukop lengkapkan hidop saye . lagi satu , awak sorang je pon dah susa saye nak jage , takan saye nak boyfriend ramai ramai pulak kan ? hehe .

saye nak awak blaja betol betol keyh . jangan hampakan parents awak . saye nak awak berjaye . nanti bole kawen cepat ! . eh kejap , jangan nak pikir sangat pasal kawen ea , saye nak awak fokus kat study dulu pastu baru bole masok meminang saye :) . mase tu baru kite bole kawen ..

lastly , saye harap awak happy hari ni . sorry sebab saye tak dapat nak jumpe awak . sorry sangat sangat ! nanti keyh kite jumpe . tak lame ag pon . saba sked je . and saye tak lupe pon hadiah awak tu , saye egad taw . nanti saye bagi keyh . and awak kene slalu egad , saye sayang awak sorang je ! 

  
fatin syafiqah bt mohd zawawi  muhammad firdaus bin abdul rahman

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers