Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
food adventure :D
Wednesday, July 13, 2011 • 11:28 PM • 0 comments

hari ni , panjang betol .. macam keratapi yang dari negeri sembilan tu sampailah johor bahru ny haa . pastu , setiap stesen nak benti kan . makan tak kenyang kenyang ek ?  tak cukop dengan makan kat kantin skola yang giler sedap tu , balek skola bole ag sambong makan roti jala kat port baek punye :) . tak cukop dengan tu , makan ag mihun sup makcik comel tu . haish , tak bole cakap arh mihun sup dye camne . memang tak dapat digambarkan dengan kata kata . panas panas berasap + sup ayam + cili kicap yang pedas manis manis + ayam dye banyak gler + amatlah murah ! = MELELEH AIR LIUR *cover sked :) . setiap kali aku blah dari gerai tu , memang perut ny tak pena kosong macam mase mule mule sampai . perut akan membuncet dan boleh dilihat dengan jelas dari tepi ye . harap maklom . bile dah rase pedas sangat , tekak tetibe rase kering pulak , ABC menjadi mangsa terakhir pada saat itu . dengan ais batu yang warna warni meleleh leleh , AKU TEWAS ! . okay dah . sampai situ je adventure aku kat gerai tu . kesian tengok makcik comel tu tertanya tanya bile lah aku nak balek . hehe . bile dah sampai rumah , aku dapat rase something , kenape perut ni buncet sangat ? sesuatu perlu dilakukan dengan segera . kalau tak fitnah berleluasa , tak pasal pasal orang kate aku berbadan dua pulak kang = =' . ape lagi , aku  pon decide nak pergi jogging . rajen tak ? eh ! mesti lah rajen . tengok perut la weyh :) . destinasi yang dipilih untok menjalan kan mission kecikan perot ialah , TASEK SERI ALAM PROPERTIES atau name glamernye , TERATAK . okay , sampai sampai je , muke beriye dan penoh semangat berleluasa . biasalah , orang jogging mesti lah beriye kan ? haha . aku tak . aku cool je . buad warm up pastu jog lah slow slow . mate melilau cari kot kot mane lah tau ade jejaka kacak kan . so kene lah search . pastu jumpe sorang . uissh . eh , naek fixie ye ? tumpang bole ? nak dudok kat tayar awak tuh . *mengedik . okay , aku tipu je . kaw giler nak buad camtu ? jatuh gedebuk maruah aku . sape nak kutip nanti ? okay , lepastu jumpe sekor apek ny . dye ni kalau nak jogging mesty kat belakang aku . sumpah aku tak paham ape masalah dye . tak bole ke potong ? bukan trafik sesak pon kan ? .  kalau nak lumbe cakap je weyh , egad aku goyang ke ? . okay , aku tanak gadoh gan kaw . nangis nanti sape nak pujok ? pelizz lah , aku ni bz tau . tade mase lah nak pujok pujok anak orang ni . harap maklum . bile dah rase perot dah kecik sked , ape lagi . kite balek lah . takan nak tido sane pulak .. dengan rase puas haty , bercita cita nak jogging hari hari . nak teman saye tak ? hehe . tapi bile malam , ade pulak orang nak banje nasi lemak berlauk . uissh . takan nak tolak ? berdosa tau tolak rezeki . membazir namenye tu . okay fine . aku rase sia sia je aku jogging lepastu makan sepinggan nasi lemak + ayam masak merah = ='

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers