Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
the bangla story begins when qaseh is coming :)
Friday, May 6, 2011 • 9:01 PM • 2 comments

(qaseh nur ramadhany )
muke innocent bile da lepas melantak ice-cream aku



dah lame aku tunggu budak sorang ny datang visit aku
kat sini . hehe
lastly dye datang jugak !! ngeh~ngeh..
aku hepy cam tak tahap gaban lak kan..
dye ny sebenarnye anak kpd akak aku yg tak bape
nak tercinte :P
tapi tapi and tapi !,,
mase dye nak datang tuh macam-macam jadi..
da lah mase parents aku g amek dorang
(akak + abg ipar + qaseh)
aku tinggal sorang sorang kat rumah..
then tga shiiokk on9 ,,
tetibe ade suare-suare garaw yg aku tak kenal
aku pon g skodeng kat tingkap then ,,
jeng jeng jeng !
ade 3 ekor BANGLA sesat dalam kawasan rumah aku
sebok nak intai intai lak !
adeyh ! egad aku tak nampak ke ?
bile aku jerit "woii ! gler ke nak skodeng rumah orang ?"
tros tak cukop kaki dorang lari !
but . aku act tga takot mase tuh.
egad an da nak kene bunoh lah dengan bangla tuh ==''
naseb baek selamat.. aku tak kawen ag lahh !!
then bile family aku da selamat smpai rumah 
aku pon report kat chief inspektor yang gagah perkase,
my daddy :)
dengan muke tak puas haty dye pon soal aku macam macam
=='' kecoh la plak .
pastu dye panggil geng dye lak..
pak polisi ( real punye aww ! )
siap dengan siren ag datang rumah aku..
then kalaw hensom tape.
alahhaii..abg munchet + boroi lahh !
lagi lagi nak soal aku pasal bangla tuh 
ny lagi sekor..
haiisshh
deyh ! bangla tuh sume muke same lah..
mane aku nak egad muke dye..
pastu bile da settle..
bapak aku  tros g beli pad lock + rantai besi
extra plus plus punye size ! 
==''






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers