Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
10 sebab aku benci kau .
Friday, May 27, 2011 • 7:45 PM • 0 comments

1- kau ni hipokrit tahu tak ? setakat muka suci je tak boleh pegi la derr ! haty tuh ? lagi hitam dari bontot kambeng !
2-kau tak yah nak berlakon kau "caring gila" kat membe2 kau . *gelii doe ! padahal kau caring bila bab laki kan ?
3-kalau dah name tu lelaki , sah ! mesti kau nak angkut kan ? tak kira lah sape punya . bile orang kacau laki kau tahu pulak nak marah ?
4-kau tak payah nak copycat ape yang aku buad , ape yang aku cakap sume benda pasal aku boleh tak ?
*kau tak reti pikir sendiri ke ?
5-aku benci bile kau ketawe . yang kau nak over ape hal ? gedik boleh tak ? 
6-kau anggap kawan kau ny macam sampah kan ? bile susah , tahu lak kau nak carik ? pastu lupe diri !!
7-kau rase kau dah cantek ? nenek aku lagi hot lah bodoh ! tak yah nak bangga sangat !
8-tak payah nak nasihatkan aku sangat . ape kau rasa kau sorang jela yang bagos kan ?
9-kalau kau tu dah tertinggal kat zaman batu , kau diam je boleh ? tak yah nak kecoh sangat buad cerita !
10-kau tu bukan suci sangat der . geli aku bila kau bajet kau tak layan langsong benda haram . padahal syokk layan sorang-sorang !

FUCKOFFBITCH !



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers