Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
tak acii !
Sunday, April 17, 2011 • 5:25 PM • 0 comments


memang tak patot langsong !
kenape lah orang yg dikategorikan "kaye" je yg bole
usung DSLR tu sane sini ?
tao tak bile aku tengok korang usung bende alah tu,,
aku rase nak nanges !! giler gembeng..
= ='' memang da lame aku mengidam bende tu...
setiap kali de perjumpaan fotografi kat skola...
setiap kali tu lahh aku rase saked haty nak maty !
da semue orang yg wujud dalam kelab tu tayang DSLR 
masing-masing..
aku ? tayang gigi je laa...(naseb baek gigi lawa ) :P
setiap kali aku cakap kat parents aku yg aku
memang nak sangat sangat bende tu,,
setiap kali tu lah bapak aku buad-buad pekak
and mak aku plak cakap cm ny ..
"keje tinggi tinggi dapat gaji besa pastu beli lah "
= ='' aku bukan nak jawapan yang macam tu..
aku ade jugak try nak kumpol duet ..
adelah dalam rm30 aku kumpol..pastu...
............................................................
shoopppiinng ! walaupon ade rm30 je..
giler bodo = =''
and of coz aku tak ley handle bile aku nampak ade
orang usung bende alah tu..
okayy...cite pasal event harini jela kan..
mase aku pegi sports day skola tadika adek aku,,
walaupon tak ramai yang datang..tapii..
aku kire tolak tambah bahagi tolak balek sumenye ade lebeh kurang
10 orang yang menayang DSLR !!!!
aku pon perghh !
tak tengok langsong kat bende tu..jeling pon tak !!
aku tak sanggop !
= =''
dapat rase tak betape sedeyh nye aku ?
aku rase betol betol tak mampu nak turutkan
kehendak aku sendiri..aku kecewa gile tao !

the DSLR victim,,


zichieqaa






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers