Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
lagii nak same ??
Saturday, April 16, 2011 • 7:00 PM • 0 comments

assalamualaikum sume :D
hari ni kan..aku rase perghh !!
............................................
aqu baru je jumpe account fb "seseorang" yang name same
cam aku..sejibik sejibun lak tu = =''
kenape kenape kenape ?????
da la name same..skola pon same jugak ...
wtf bitch ? oppsss !
selame aku hidop la..aku memang tak ley handle ah orang yang name same
gan aku ni..rase macam...
 "kenape la mak dye nak letak name tu..
tade name laen ke ? letak la fatimah ke zabedah apekejadah ke..
nak letak syafiqah jugak ?
haissshh !...
@#$%^&*()
..........................................
(aku tengah mencarot)
.............................................
okayy...suda habes...
aku slalu nye simpan sorang2 je ketidakpuasan haty aku ni..
but...slalu terlepas jugak ...mencarot je keje = =''
hmm..dalam kelas aku je...
ade 2 orang name same gan aku..
sorang fatin..sorang syafiqah...
giler confuse bole ak bile cekgu panggil "FATIN" ! or "SYAFIQAH" !
terpakse aku tanye byk kali..."cekgu panggil saye ke ?
then...besties aku sorang ni pulak..."SYAFIQAH" jugak name dye..
but...still bole tahan ag lahh..coz orangg pngil dye eypie...
so aqu tak lahh prasan sangat..
and...aku rase macam name aku ni femes giler tahap gaban sampai
sume orang nak curii !!
giler trok aku ni..macam lahh tu name aku sorang kan ?
tapii aku memang tak puas haty lahh beb..
nak buad camne an ?


with love,,

zichieqaa

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers