Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
kawan vs sahabat
Monday, April 11, 2011 • 10:21 PM • 0 comments


hey heyy ! kali ni aqu akan try tules entry ni tanpe menggunekan shortform..haha..
nak tao kenape ? sebab aqu jelezz tengok blog orang laen yang suke sangat gune
bahase baku..hmm..agak cool jugak an ? pelik pelik je lah aqu ni ek ?
aqu pedulik ape kan ? hee :D
okayy..kali ni aqu nak cecite sket pasal kawan~kawan yang pena aqu kenal..
macam klise je an ? hah ! tak bace lagi,,tak tao lah full story !
macam ni...aqu nak cakap yang aqu ny ade bermacam-macam jenis kawan kat sekeliling aqu..
but..but..and but...hanye ade sket je yang bole aqu gelar 'sahabat'
memang da lumrah manusia , tak pena puas haty dengan ape yang dye dah ade..
haha ~ cakapp orang..
kat sini jugak aqu nak terangkan beberape jenis sahabat yg aqu pena kenal..

    ~orang yang slalu ade bile kite perlukan dye
    ~orang yang tak penah merungut bile kite mintak tolong kt dye..
    ~orang yang slalu support kite
    ~orang yang selalu buad kite happy walawpon die tengah sedih
    ~orang yang menangis bile kite menangis

orang-orang macam ni lahh yang aqu gelar 'sahabat'...and aqu memang sangat-sangat menghargai dorang ni sume..tapi bile ade yang baik,,mesti ade yang sebaliknye kan ?
orang-orang yang macam kat bawah ni lahh yang
tak layak langsong nak dipanggil kawan or sahabat or fren or yang sewaktu denganye,,,kalaw korang still anggap dorang ny kawan..aqu memang respect giler-giler la kt korang ! sanggop tahan ek ? tabah betol !

    ~orang yang slalu merendah-rendahkan kebolehan kite !
    ~orang yang selfish !
    ~orang yang kedekot ilmu !
    ~orang yang ketawe bile kite down !
    ~orang yang hipokrit !

jenis-jenis orang macam ni sume memang tak patot ade kan kat dunie ny ? tapi dorang ni wujud jugak an..
haha..tapi aqu memang tak patot nak judge orang macam tu..aqu memang tade hak pon..
aqu pon tak perfect kan ? so..aqu bersyukor sangat-sangat aqu ade 'sahabat' !


with love,,


zichieqaa






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers