Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
idontgiveafuckbitch !
Thursday, April 21, 2011 • 9:33 PM • 0 comments

   
semalam aku bace entry kaw..
aku sebnarnye memang tanak amek tao pon...
tapi suke haty aku lahh nak bace ke tanak..
pergh ! puas kaw hina orang ek ?
puas kaw komen orang sekeliling kaw ?
puas kaw mengaibkan orang ?
heyy kawan,, kaw perfect ke ?
da bagos sangat ?
deyh ! pegi kedai beli pampers,,
cermin diri tu first !
kalaw kaw tu da 100% perfect tak buad dosa,
tak pe lahh jugak !
aku tak sangke kaw bodoh sangat
sampai post entry yang memalukan diri kaw sendiri !
ape yang kaw tules tu same dengan je gn kaw sebenarnye !
ape kaw rase kaw dah canteq sangat ?
yeah ! memang jantan tak gune sume slalu pandang kaw..
does it make u perfect enough to judge people ?
hell no bitch !
maybe aku tak perfect macam kaw,,
tapi at least , aku sedar diri !
so,,BACK OFF BITCH !!

with "love",,
zichieqaa
             









Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers