Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
:/
Saturday, April 23, 2011 • 10:23 PM • 0 comments

siyez aku cakap aku penad..
dengan sume mende ny..
perlu ke aku go through ?
sume orang pon macam tak amek pedulik je''
aku sedar banyak keje aku yg "important" da lme
terbengkalai...
tapi kalaw aku tak buad sape ag nak buad ?
then bile aku tak buad
haish...........
macam-macam akan jadi kan ?
bile orang yang sepatotnye tanak buad
tanggungjawab dye,,
aku jugak kene buad ..
klaw tak ? tataw ahh ape jadi..
perlu ke aku tanggung sume mende ?
sepatotnye aku tak perlu amek kesa pon kan ?
......................................................

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers